SEO – Zoekmachine optimalisatie

Om uw doelgroep optimaal te bereiken, is het essentieel om in online zoekmachines goed gevonden te worden. Google kent verschillende zoek-vormen, betaalde en niet-betaalde resultaten. Op basis van uw wensen kunnen wij bepalen welke vorm het beste aansluit uw onderneming.

Betaalde SEO

Hierbij kunt u aangeven hoeveel u wenst te betalen per klik. Hoe hoger het opgegeven bedrag per klik, hoe beter de vindbaarheid. Een uitstekende oplossing om in korte tijd goed gevonden te worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Organische SEO

Voor het optimaal vindbaar zijn op langer termijn is organische SEO een oplossing. Door het optimaliseren van teksten meet Google uw unieke kwaliteiten. Hierdoor kunnen potentiële doelgroepen beter met u in contact gebracht worden.

Meer zakelijke opdrachten

Door goed bereikbaar te zijn voor uw gewenste doelgroep zult u meer zakelijke opdrachten werven voor uw onderneming. Door het toepassen van de juiste SEO-variant(en) kunt u rekenen op online succes. Uw succes is ons succes!

Betaal nooit teveel

Doelgericht uw gewenste resultaten behalen, zonder teveel te betalen is wat elke ondernemer wil. Uit uw wensen en onze mogelijkheden zal een strategie worden bepaald, waarbij u verzekerd bent van minimale financiën. Wij nemen graag de tijd voor u.