ICT-Beheer (Zakelijk)

Stabiliteit binnen uw ICT-omgeving is één van de belangrijkste factoren bij het continueren van bedrijfsprocessen. Niet functionerende servers, computers of laptops onderbreken bedrijfsprocessen, waarbij kosten hoog op kunnen lopen. Door te werken met kwalitatief hoogwaardige hardware, veilige software in combinatie met het juiste onderhoud, beperken we deze bedrijfsrisico’s tot het minimum.  Aalders Webdesign adviseert u graag bij het aankopen van hardware en software. Desgewenst kunnen wij deze configureren en installeren op uw locatie.

Om ICT storingen te voorkomen, is het belangrijk om periodiek preventief systeemonderhoud uit te voeren. Hierbij staat veiligheid voorop. Software-matige updates worden uitgevoerd, storingen worden verholpen en ICT-vraagstukken worden beantwoord. Preventief systeemonderhoud reduceert onverwachte storingen tot het minimum en verlengt de levensduur van uw ICT-apparatuur.

ICT-beheer op locatie

Ter bevordering van onze dienstverlening kiezen wij voor en fysieke aanwezigheid op locaties van onze opdrachtgevers. Vraagstukken worden hierdoor sneller in kaart gebracht en opgelost. Hiermee worden storingen beperkt tot het minimum.

Hulp op afstand

Kleine vraagstukken kunnen veelal snel en eenvoudig worden opgelost middels een verbinding (bureaublad-overname) op afstand. Hierbij heeft u volledig inzicht in de wijze waarop wij uw vraagstuk oplossen. Wij helpen u graag met al uw vragen en problemen.

Garantie afhandeling

Bij ons aangekochte ICT-apparatuur met hardwareproblemen kunnen binnen de garantietermijn worden verzonden aan de fabriek. Raadpleeg voor meer informatie en voorwaarden de website van de fabrikant. Houdt hierbij uw aankoopfactuur bij de hand.

Particuliere diensten

Een toenemende groei van onze webdiensten heeft ons doen besluiten om geen particuliere diensten meer aan te bieden. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze zakelijke dienstverlening waarborgen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Particulieren kunnen terecht bij Aalders IT in Elim.